Silver Flash
Bàner
Avís legal Imprimeix

Avís Legal
En compliment de la Llei 34/2002 de Serveis de la Societat de la Informació i del Comerç Electrònic, (coneguda com LSSI, o LSSI-CE) l’Associació d'Estacions de Servei de Girona (en endavant AESG) l'informa que és titular del domini  www.aesgi.net , sent el contingut responsabilitat de:

ASSOCIACIÓ D’ESTACIONS DE SERVEI DE GIRONA
CIF:   G-17036609
Domicili Social  al  C / Fluvià , 3
17003 – GIRONA
tel.  972 216 616  ,  fax   972 410 533
correu electrònic:   Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessiteu que el JavaScript estigui habilitat per a mostrar-la

Condicions d'ús del lloc web:
AESG l'informa que l'accés i ús d'aquest lloc web i de tots els serveis que a través del mateix es puguin obtenir estan subjectes als termes que es detallen en aquestes condicions d'ús, sense perjudici que l'accés a algun d'aquests serveis pugui suposar l'acceptació d'unes condicions generals addicionals.
A causa d'això, si no està conforme amb les condicions que aquí es detallen, preguem no faci  ús del lloc web ja que qualsevol ús que faci dins el mateix suposarà l'acceptació dels termes legals recollits en aquest text.
El portal té per objecte promocionar les activitats que realitza i els serveis que presta AESG de manera que la informació continguda en el lloc web, ho és, excepte manifestació en contra, als efectes promocionals, o si escau, una mera invitació a Associar, Associació que de cap manera suposa una oferta vinculant.
La web està dirigida a tot aquell que d'una o altra manera estigui relacionat amb les Estacions de Servei.
AESG es reserva el dret a realitzar canvis en el lloc web sense previ avís, amb l'objecte, de corregir, modificar, afegir o eliminar la informació continguda en aquest. El lloc web s'actualitza periòdicament, fet que comporta que l'actualització de la informació no és immediata pel que li suggerim que comprovi sempre la vigència i exactitud de la informació continguda en aquesta.
Les condicions redactades en aquest avís legal, poden variar amb el temps, de manera que el convidem a revisar aquests termes d'ús quan visiti de nou el lloc web o sol · liciti algun servei dels assenyalats existents a la web.

Link a altres llocs web:
AESG facilita l'accés des d'aquest lloc web a altres pàgines que creiem poden ser del seu interès. L'objectiu de l'establiment d'aquests enllaços és facilitar l'accés a altres pàgines web que poden contenir informació que els usuaris estiguin buscant, però, aquestes pàgines no pertanyen a AESG, ni aquesta fa una revisió dels continguts de les mateixes de manera que no es fa responsable del contingut de les esmentades  web, del funcionament de les mateixes i dels possibles danys que es puguin derivar de l'accés.

Tractament de dades de caràcter personal:
En aquest lloc web, i per accedir al servei d'Associació, es sol · liciten dades de caràcter personal dels usuaris que pretenguin accedir-hi, AESG expressa sobre l'adaptació a la Llei 15/1999 de Protecció de dades de caràcter personal; s'assenyala per tant que les dades que s'introdueixin al portal passaran a formar part d'un fitxer degudament registrat i notificat a l'Agència Espanyola de Protecció de Dades de caràcter  personal, i que sobre el mateix s'han adoptat les mesures de seguretat necessàries per  protegir-los, evitant la seva pèrdua, alteració, mal ús i accessos no autoritzats. La finalitat del mateix és la pròpia de la Representació, Gestió i Defensa dels interessos comuns dels membres de l'Associació.
Els titulars de les dades de caràcter personal, tenen els drets d'accés, cancel · lació, rectificació i / o oposició, drets que poden exercir dirigint-se a l'adreça a dalt  indicada, assenyalant el dret exercitat  i adjuntant còpia del DNI de l'exercitant.

Propietat  Intel · lectual:
Tant els textos, com els elements gràfics existents a la web, són propietat de AESG o, si s'escau a entitats  col · laboradores de les que té autorització i estan protegits pels corresponents drets de propietat  intel · lectual.
A causa d'això, queda expressament prohibida la distribució, modificació, cessió, comunicació pública, reproduccions ni qualsevol altre acte de la totalitat o part de la informació publicada en aquest lloc web, sense autorització prèvia de AESG o, si s'escau dels autors.

Acceptació i Consentiment:
L'usuari declara haver estat informat sobre les condicions establertes, tant  les condicions d'ús de la web, com  les condicions assenyalades en  matèria de protecció de dades de caràcter personal.


Associació d’Estacions de Servei de Girona.